/academy/images/logo.png
/academy/images/img_15.jpg

Opleiding tot TrainingsActeur

6 daagse opleiding tot trainingsacteur
met Arianda Schepens

Vind alle uitgebreide info en actuele
data bij de opleiding tot trainingsacteurGemiddeld starten er 5 á 6 opleidingen per jaar.

Mét de mogelijkheid om in te schrijven op www.detrainingsacteurs.nl een platform waar trainingsacteurs en opdrachtgevers elkaar ontmoeten.

Inhoud
Deze opleiding is erop gericht om je het vak van trainingsacteur eigen te maken. De laatste jaren neemt de vraag naar trainingsacteurs steeds meer toe. Professionele trainingsacteurs worden o.a. ingezet bij assessments, kickoff bijeenkomsten, rollenspelen, simulaties en bij communicatie/gedragstrainingen.
Je leert hoe je jezelf kunt voorbereiden op een manier zoals dat van een trainingsacteur in de praktijk wordt verwacht.
Als trainingsacteur moet je kunnen afstemmen, nauwkeurig aan kunnen voelen wat er nodig is om het juiste effect, het juiste resultaat te kunnen behalen.
Het instroomniveau van deze opleiding is MBO+/HBO.
Aan het eind van deze opleiding heb je een stevige basis om te gaan werken als trainingsacteur. Je beheerst de basismodellen die noodzakelijk zijn voor het werken in een rollenspel en je kunt op gepaste wijze feedback geven.
Na afloop ontvang je het certificaat trainingsacteur, dat zeer gewaardeerd wordt.
Daarnaast kan je jezelf profileren op www.detrainingsacteurs.nl een website waar trainingsacteurs en opdrachtgevers samenkomen en enkel geschoolde trainingsacteurs zich kunnen profileren.

Doelgroep
Acteurs die hun werkveld willen verbreden en professionals die een basis willen in trainingsacteren. De opleiding staat open voor iedereen. Het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met spel, improvisatie en een groot inlevingsvermogen hebt. Je bent bijv. docent, coach, psycholoog, trainer, hr medewerker of een andere professional.
Een plek in de opleiding tot trainingsacteur is een waardevolle kans. We willen graag dat je een juiste en weloverwogen keus maakt. Het is belangrijk dat deze opleiding bij je past en aansluit bij wat jij zoekt. Er komt in deze opleiding zeer veel aan bod en het tempo ligt hoog. Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 06 53 136 103

Kosten
€ 1245.- excl. BTW (€ 1506,45 incl. btw)
In overleg is gespreid betalen mogelijk, hiervoor brengen wij 5% van de totale opleidingskosten in rekening.
Koffie, thee, lunch en het lesmateriaal zijn bij de prijs inbegrepen.
min. 6 tot max. 10 deelnemers

Duur
6 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur
Thuisstudie: ca. 5 uur

Aanmelden
Om je in te schrijven ga je naar het inschrijfformulier

Trainer
De lessen worden gegeven door Arianda Schepens naast trainer/docent sinds 1998 ook actief werkzaam als trainingsacteur. Een specialist op dit vakgebied en nog steeds werkzaam als trainingsacteur in diverse sectoren.
ITijdens de lessen worden ook trainingsacteurs en een externe trainer ingezet. 

Vragen
Voor vragen kan je terecht bij Arianda Schepens per mail via het contactformulier of bellen 06 53 136 103

Aan het eind van deze opleiding heb je een stevige basis om te gaan werken als trainingsacteur. Je beheerst de basismodellen die noodzakelijk zijn voor het werken in een rollenspel en je kunt op gepaste wijze feedback geven.

Kijk voor ALLE informatie en actuele data bij
opleiding tot trainingsacteur Kosten: € 1506,45 incl. 21% BTW

Datum

Er zijn op dit moment nog geen datums bekend

Reacties van eerdere deelnemers:

Met veel plezier heb ik de cursus Trainingacteren gevolgd.
Het waren 4 pittige maar zeer leerzame dagen. Alle informatie, theorie en praktijk zijn zeer waardevol. Dit heb ik goed kunnen gebruiken voor mijn stage dagen op de Hoge School in Rotterdam. Erg prettig dat deze mogelijkheid geboden werd. Ik ben Hebbes Academy en met name Arianda zeer dankbaar, dat ik deze cursus bij hen kon volgen!

Marien Hoekstra
------------------------------------------------------
Ik wil je nogmaals bedanken voor de inzichten die je hebt gegeven in de cursus(trainingsacteren), ik wist niet dat er zoveel bij kwam kijken. Je hebt naar mijn idee werkelijk alles aangestipt wat ook maar een beetje belangrijk was en dat in zo een korte cursus.
Natuurlijk heeft dat ook zeker met je gedrevenheid te maken.

Thanx Waldo Bank-Blaauwbroek
-----------------------------------------------------
Deze cursus was mijn eerste kennismaking met trainingsacteren en ik vond het heel erg leuk en heb ontzettend veel geleerd in een korte periode. Bij trainingsacteren komt zoveel meer kijken dan alleen maar acteren. Ik vond het ook heel fijn dat we erg veel hebben geoefend door de rollenspellen te doen, in plaats van dat er alleen maar theorie aan bod kwam. En heel fijn dat we zoveel hebben geoefend met feedback geven. Van naar elkaar kijken leer je zeker ook heel veel. Dat het zo leuk en leerzaam was, heeft (voor mij) zeker ook te maken met het feit dat ik je een heel leuk mens vind en jouw manier van les geven vond ik heel prettig. Je weet alles goed over te brengen, zowel door je kennis als enthousiasme. Heel erg bedankt daarvoor! Ik wil zeker nog eens een workshop/cursus bij Hebbes volgen.

Groetjes, Esmeralda Blansjaar
--------------------------------------------------
De cursus trainingsacteren was voor mij zeer nuttig als oriëntatie voor een evt. vervolgopleiding.
Ik heb er veel van opgestoken maar merk dat er nog veel te leren en te oefenen valt.
Wat ik fijn vond is dat je veel praktijk deed en ter ondersteuning theorie , modellen etc.waardoor het zeker niet saai o.i.d. was.
Ook vind ik dat je je verhaal goed overbrengt in duidelijke taal , en er goeie voorbeelden bijhaalt.
Mijn tip is dat je als cursist het boek Toolbox voor Trainingsacteurs aanschaft ter ondersteuning van de cursus.

Bedankt , en wie weet tot ziens ,

Frans Leijs
-------------------------------------------------------
Allereerst, nogmaals, vind ik je manier van lesgeven/training erg prettig. Down to earth, niets hoogdravends. Het stelt je op je gemak en zorgt er voor dat fouten maken helemaal niet erg is!
De cursus is goed opgezet. Er zit een logische volgorde in. De speelse manier om dingen duidelijk te maken, spraken me erg aan.
Na de cursus kun je daadwerkelijk aan de slag als trainingsacteur.
Persoonlijk had ik nog wel iets meer willen oefenen met de diverse gespreksmodellen. Ik denk dan ook, dat een grotere groep er voor zorgt dat er voor het oefengedeelte te weinig tijd overblijft als het in 4 lesdagen wordt aangeboden.
Het is veel informatie die je tot je krijgt, maar persoonlijk houd ik daar van. Ik denk dat men zich er wel bewust van moet zijn, dat je 'niet even' dit tot je neemt. Trainingsacteur zijn is pittig en alleen voor diegene die het ook echt willen.

Angela Zandbergen