Biografie
Hebbes Casting: het juiste antwoord op uw castingvraag!

De contouren van wat vandaag het bekende en betrouwbare bureau Hebbes Casting is, werden voor het eerst zichtbaar halverwege de jaren tachtig. Toen werd er begonnen met het regelen van figuranten voor het tv-muziekprogramma https://www.youtube.com/watch?v=OemNX-FPHrU" target="_blank">Countdown van Veronica.

In de jaren die volgden, groeide Hebbes steeds meer uit tot een bedrijf met een grote diversiteit aan opdrachten. Wij casten leads en bijrollen tot figuratie in commercials, reclamefotografie, film, drama, televisie, internet etc. Daarnaast treden wij op als bemiddelaar voor elk talent dat bij ons ingeschreven staat. Vanaf begin jaren negentig is Hebbes een bureau dat met vele bekende producenten heeft mogen meewerken aan prachtige producties .

Vanaf dat moment en nu nog steeds staat Hebbes vooral bekend om haar betrouwbaarheid. Door het nakomen van afspraken en betalingen en het meedenken door haar boekers met producenten, is het bedrijf de juiste partner. Mond-tot-mondreclame is daarom dan ook de belangrijkste bron voor Hebbes Casting en de bekendheid die het bedrijf in Nederland geniet.

Door de overname van het bestand van Harry Klooster Casting in september 2010 is het aanbod van talenten en de kennis voor het casten van Hebbes gegroeid. Vanaf 2009 werken wij al samen met casting director Harry Klooster en hebben wij zowel talent als opdrachtgever veel te bieden.

Inmiddels staan er ± 29.000 gezichten / talenten ingeschreven, waarvan een groot deel online te zien is.

Hebbes:

Voor alle denkbare reclameshoots, commercials, soaps, drama’s, bedrijfsfilms, televisie- en filmproducties/-series zijn wij de juiste partner voor de volledige verzorging van de casting.


Wouter Kirchjunger, manager / boeker / founder, Hilversum, update november 2016.

Zie https://www.youtube.com/watch?v=MqWNRQxFHsM" target="_blank">hier ons kantoor op de 23ste seconde rechts in beeld.